Ses nästa år då mina vänner :)

Inatt åker vi mot arlanda för att sedan bege oss mot Thailand. & fira nyår i luften.
Idag har vi packat hela dagen, uppdaterat ipoden, ätit hos farmor & farfar & snart ska vi iväg till Andreas familj för att spela bingolotto. Ska bli så otroligt skönt att komma iväg till värmen. det är typ 50 graders skillnad mot här.
Så kommer väl få en chock när vi går av flyget.
har även lagt in hur vädret är här på bloggen så mamma kan se & bli lite avundsjuk för att sedan tjata hål i huvudet på pappa så han följer med på en solresa han också. ;) Har jag rätt mamma?
Men ha det så bra alla, så uppdaterar jag mer när jag har slagit mig till ro där nere :)




Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.

Sitter här och väntar på att tvätten ska bli klar så vi kan åka in till kristinehamn där Johanna & Magnus bjuder på mat. Underbara vänner som mättar min mage :)
Har även hunnit med att träffa cissi idag. vart att förbättra solbrännan & Få lite motion. Inga fel det inte.





Inte utan min syster.

Kollade på My sisters keeper (inte utan min syster) här om dagen. Och tycker verkligen ni borde se den. Jag grät mig igenom filmen. Kan ha varit den finaste men sorgligaste film jag sett på länge.








Idag ska jag hem till mamma & pappa och laga lite mat. Sen ska jag se så jag har handlat allt jag ska ha med mig till Thailand. Känner att det börjar dra ihop sig och det är mycket man ska hinna med innan vi åker.

Mellandags rean!

Har haft en jätte bra jul tillsammans med Andreas familj & min familj. Har åkt från det ena stället till det andra. men det va roligt. & jag va jätte nöjd med dagen & alla julklappar.

Idag ska jag åka in till örebro & trängas. Brukar vara sjukt mycket folk just denna dag. Men vill man fynda ska man passa på.
Har dock inget speciellt jag ska köpa, men brukar oftast inte komma hem tomhänt från örebro.




Dagen innan jul.

Har man numera ganska mycket att fixa. när man bodde hemma så va den här dagen extremt långsam & man hade inget att göra eftersom mamma & pappa gjorde allt. Men i år ska jag städa lite, baka åt mamma & handla. så den här dagen kommer gå i ett tror jag.
Idag skulle vi egentligen suttit på ett plan till thailand. men det flyttades fram till den 31:a. så vi va inte så förberedda på att vi skulle fira jul.


Mer uppdatering.

Nu börjar mina besökare hitta tillbaka.
Idag blir en liten städdag här hemma. Måste sortera massa papper & plocka lite.
Måste planera lite inför julen också, Ska fira jul med Andreas familj iår. & den familjen är ganska stor så vi kommer att vara borta hela dagen, sen på kvällen ska vi hem till mamma & pappa.
Tur att lille grinchen i mig börjar försvinna.





Melissa Horn - Kvar i nåt jag lämnat.


Prince palace hotel.

Kan inte bli bättre med ett hotell bredvid siam & MBK. Jag kommer att ha att göra de 4 dagarna vi ska vara i bangkok.









Vaccin!

ska iväg & ta resevaccin idag igen. Känns inte så lockande men går bättre nu än sist jag åkte till Thailand.

20/12-09 och bara 4 dagar kvar till jul

Har varit i örebro idag, kikat efter det sista inför Thailand. Tiden rinner iväg nu och jag har redan gjort min första termin i skolan. Och jag är utan tvekan godkänd, och det känns skönt. Även om det har varit tufft och kämpigt så har jag klarat av det, så jag kan inte vara annat än nöjd över min insats i skolan.
Nu har jag 1½ månad lov. och det är välbehövligt, även om jag får ta igen det sen.
Jag & Andreas kollade på en väldigt bra film igår som jag kan rekomendera. "Saving God" heter den.



RSS 2.0