where did i go wrong..

Andreas vet ju att jag älskar mr bean & liknande oturs drabbade människor, så han visade mig dessa klipp, de är på danska (antar att det inte är så många som läser min blogg som är så bra på det) men man förstår ändå...



Spola fram till 3, 25 ungefär..
Fördomar ?



om ni inte förstog, så finns det inte så mkt plats att vända på där :P
tycker så himla synd om killen.. snacka om att han har fördomar :P









Inte så smart den heller ;)











Aja lite av min humor, antar att så många inte ens vill kolla på filmerna eftersom det är på danska :P

Teori!

Idag blir det fullt med information för mig, ska först ner till körskolan för teorikurs, sen ikväll ska jag på föreläsning om diabetes. kommer snart blanda ihop körkort med undersköterske utbildningen, så mycket plugg är det..
Men jag har valt själv att ha det så här, & jag är jävligt bestämd på att jag ska klara den här terminen & att jag ska ha ett körkort innan sommarens slut..

Nästa vecka har jag massa saker att se fram emot..
Både den 4:e & den 7:e.

fick även beställa ett nytt matsalsbord, de skicka tillbaka det jag beställt innan & det kommer inte för än mitten/slutet på juni, och så länge orkar vi inte vänta. så vi klev in på eu möbler och hittade ett bord, så det kommer den 10:e Maj, ska aldrig mer handla en grej på jysk. allt man köper blir fel där.
Lägger hellre de extra slantarna på bra kvalitét.

Vart ett inlägg om allt möjligt här & allting va totalt ointressant.
Nu ska jag göra mig iordning för att komma ett steg närmre mitt körkort. Hejdå.

Jag är bitter!

så in i helvete bitter, och vet ni varför?
Jo för jag vill ha ett körkort, men för mig är det så jävla svårt att fixa ett, Pengarna finns men tiden finns inte? & inte heller motivationen till att ta ett, Men Jag MÅSTE!
ännu värre är att på många ställen är det ett krav med ett körkort, Men vad hände med den gamla goda tiden?
Den tiden då bussen kosta 8 kronor, då buss va roligt att åka..
när bensinen kosta 7 kronor?
Nu är ingenting lätt längre, bil är svindyrt, bensin är svindyrt, buss är svindyrt, ja allt är svindyrt.
Vafan säger jag bara. Ska det va så svårt för mig att ta ett körkort? ja tydligen, önskar min gammelfarmor marianne fanns i livet som kunde dela med sig lite av hennes motivation till mig, marianne gav aldrig upp hon kämpade som en krigare. hon va över 60 år när hon fick sitt körkort, det tog henne över 10 uppkörningar att klara hennes körkort, men hon gav aldrig upp.
jag gjorde mitt teori prov en gång och misslyckades, efter det gick jag aldrig mer tillbaka, nu har lämpet gått ut så måste skaffa nytt.. vart finns människorna i mitt liv som kan ge mig lite energi och motivation?
Aja nu har jag bestämt mig igen & nu är jag så jävla bestämd att jag ska klara det här, det ska bli en intensiv kurs på 2 veckor.. så det så..


Ska gå & laga lite mat nu! hejdå

Tar en tur till örebro!

Färdig jobbat för helgen, Gårdagens jobb flöt på ganska bra ändå. Har äntligen Kunnat börjat kombinera mitt jobb med skolan.. förut tog skolan all min tid. så hann inte med något annat, men nu är jag tillbaka på jobbet, jobbar nätter & helger iaf. Har bara lite kvar den här terminen, massa roliga studiebesök osv, sen är det mycket praktik nästa termin, sen är jag färdig undersköterska..
Andreas har fått beskedet att han får stanna på sitt jobb, så framtiden ser mycket ljus ut för våran del.
För det är faktiskt inte lätt i dagens samhälle att få jobb & att komma in på sin drömutbildning, så vi har haft väldigt tur både jag & Andreas..
& jag är lycklig, väldigt lycklig just nu..


Ska in till örebro sen & kolla runt lite.. Middag på Jensens också kanske?
perfekt en söndag att fördriva tiden.

Lider med alla dom som skulle åkt utomlands nu, Johanna,Magnus,emelie & sebbe sitter på arlanda nu, de skulle åkt 07:00 imorse. Mamma & pappa med flera skulle åkt till bosnien igår, de kom iallafall iväg men det vart en bussresa istället, Mamma stannade hemma.
Så lider med alla som sett fram emot att få komma iväg & det blir inställt..
Aja till Örebro tar man sig iallafall, Hejdå!

Långpromenad & Fika på balkongen

Jenna kom hit vid tio imorse, då vare dags att ge sig ut & gå, stanna till vid coop på vägen hem & köpte festis & Negerbollar som vi tryckte i oss på balkongen.. Underbart att njuta av våren.

Sitter & väntar på att Andreas ska sluta jobbet så vi kan åka in till karlskoga & köpa grejer till mina nya hissgardiner.
Älskade de jag köpte på hus nr4  för 2 veckor sen, så va tvungen att köpa 2 till , till det "lilla" rummet eller barnrummet kanske vissa vill kalla det?;) Men Andreas har valt att använda rummet till kontor, så kontorsrummet kanske? ;P Aja skitsamma vad det är/ska bli för rum, ett rum är det iallafall som behöver gardiner.
Ska även titta in & kolla om vårat matsalsbord & stolar har kommit än, tycker det är på tiden snart iaf!
Känns lite tomt utan eftersom vardagsrummet är så stort.

Har fortfarande inte tagit några bilder på hur det ser ut, men det kommer :)


Bilder från Thailand..











































Har ju lovat er lite bilder från Thailand.



Ut i solen..

Tar med mig min underbara sambo ut i solen.. Han ska ut och städa bilen först & jag ska gå och duscha. sen ska vi gå till strömtorp & fika, Upptäckte att Jessica ska baka, så det får man ju bara inte missa.. Ska även hem till pappa senare där det ska grillas. Älskar grillat, älskar lukten av grillat. Måste även hämta min post som ligger hos cissan. Är nyfiken på skatten, om jag fick rest eller tillbaka?

Helgen har varit bra. Jobbade natt i fredags, & i lördags sov jag ut på dagen & så fick vi besök av johanna & Magnus på kvällen, vi åt äppelpaj med vaniljsås & kollade fotboll. Mitt mot Andreas lag,  Mitt lag vann! :)

Ne dags att börja göra sig iordning så vi inte missar solen..



Jobba Natt!

Börjar 19:30 ikväll. Men det är skönt att jobba helg natt! Har ändå ingenting för mig ikväll.. Imorgon kan jag tyvärr inte jobba för har annat för mig, så fick tacka nej..
Innan jag börjar ikväll så ska jag & Andreas hem till Mamma & Pappa och äta lite mat. Som vanligt på helgerna ;P
Får ta lite bilder på hur lägenheten blev också men det blir nog inte för än nästa vecka, så ni får hålla koll då.




Börjar likna något!

Nu börjar det nästan se ut som ett hem hemma hos oss.. Allt pågrund av att jag har haft så mycket hjälp, Tack alla..
Andreas har chockat mig ännu en gång genom att visa sina dolda talanger, han kan allt den där Heikkilä & jag är imponerad.. Ska ta bilder sen när det är lite mer städat.. Golvet i köket vart iaf jätte bra, ser ut som ett helt nytt kök, synd att jag inte har några för & efter bilder..

Idag är jag ledsen!

Ibland har man såna dagar..


Börjar iaf få ordning lite i lägenheten. Golv är lagt & målningen är nästan klar..
Ser rörigt ut nu men det blir nog fint när det är klart..
Hade lite otur med ett matsalsbord & stolar som vi va och hämtade, det va fel på dem och det stog till och med på förpackningen, så det va bara att lämna tillbaka och nu får vi vänta minst 2 veckor..

Får hoppas på bättre dagar..

RSS 2.0