En bättre dag!

Men en tråkig dag..
Ska försöka börja packa ner lite saker snart.. står flyttkartonger lite här var, men har man mycket saker så har man. Och det är ju bara 1 vecka kvar tills vi flyttar.. ska bli så kul, så ihelgen får ja hoppas det blir en tripp till örebro och spendera lite pengar. Har en bild i huvudet hur jag vill att allting ska se ut, synd bara att jag inte vet måttet på vissa saker i nya lägenheten, Undra om man kan åka och kolla det kanske?
På fönster tex? eller där jag vill ha bänken i köket? Hmm svårt det där, behöver nog åka dit.

Idag känner jag mig iallafall lite piggare. Dock har jag spenderat dagen i sängen hittils, men har vart mycket bra på tv, repriser från igår dock. Men då fick jag offra mina program för Wallander-Vålnaden.

Ska se om jag kan börja nånstans på packningen..




Inte konstigt min färg försvann så fort. Flagna ju sönder!

Sömnlös

Sov inte många timmar inatt, Kallsvettades och mådde jätte illa..
Så jag försökte sova vidare i morse istället. Somna vid 7 och vakna 9 och det va behövligt, så skolan fick jag stå över imorse, men ska ta mig dit nu och göra det sista i farmakologin sen är jag klar med den kursen, känns alltid som en lättnad när en kurs försvinner..
Har även blivit jätte deppig och trött om dagarna, är inte mycket jag orkar med längre ligger mest i sängen och kollar film när jag inte är i skolan, händer att jag tar nån promenad med nån ibland..
Får ta och göra något åt det kanske?


Bowling och....

Idag blir det bowling igen, har blivit ganska mkt nu på senaste tiden, men det är så kul att göra något sånt nån gång ibland, gillar det bättre än att slösa pengar på statt..

Vi grejar lite i förrådet också.. Är hur mkt som helst, svårt att veta vad man ska ha kvar och inte..
Och sen gillar jag inte när det håller på och spekuleras bakom min rygg. Bättre att fråga mig direkt så får ni ett rakt och ärligt svar! Tycker det är mycket bättre än att det ska bli massa fel.. Kan tex ta ett bra exempel som min psykologi lärare lärde oss..

person 1 får reda på 10 saker(rykten) om en person (tar mig som exempel)
person 1 Sprider vidare det till person 2 som kommer ihåg 8 av dem här ryktena men lägger till två osanningar för att det ska stämma med antalet..(Person 2 vet nämnligen att det va 10 saker) Person 2 sprider det till person 3 som bara kommer ihåg sex av de här ryktena och lägger till fyra osanningar. det är alltså 6 påhittade saker & kanske 4 sanningar i det läget,
Person 3 sprider det till person 4 som har fått höra helt fel saker men berättar det vidare & hittar på en egen historia.
Som ni nu kan se så har det här ryktet blivit något helt annat än vad person 1 menade.  Det blir ungefär som viskningsleken.. Vad person 1 säger stämmer inte ihop med vad sista personen får höra. det vill säga att allt blir massa lögner och missförstånd. Och det vill vi väl inte? Eller?
Så istället för att gå runt till varandra och spekulera så borde ni fråga personen i fråga först så slipper det bli rykten och osanningar.. Hoppas ni lärt er något för det gjorde iallafall jag & jag är väldigt glad att jag fick höra om det här..

Blir så trött på folk som går runt och tror eller hittar på saker, det va lite därför jag tog upp det.





Ledig idag!

Hur skönt som helst att vara ledig..

Idag blir en lugn dag (förhoppningsvis) Ikväll ska vi träffa Johanna & Magnus iaf..
Får se vad man hittar på tills dess.. Mår inga vidare så ska vila en stund till, ska kolla om det finns nån film jag kan kolla på.

Pappa har frågat om jag vill med till Bosnien. Finns 2 platser och dessutom var det billigt.. är grymt sugen på att åka iväg. men vet inte om jag vill åka själv, har ju visserligen mamma & Pappa men ändå.. 1 vecka utan andreas har aldrig inträffat i vårat förhållande. haha
Aja får se hur jag gör :)




vore inga fel med en massage nu!!

Lady gaga 7:e Maj.

Även om alla hennes låtar inte är jätte bra så tror jag hon kommer bjuda på en grym show.


Sitter här och tittar över fler väggtexter, har redan beställt 3 st, Men är helt såld på väggtexter och tycker de gör sig grymt bra på en vit vägg.
Har 3 st i den här lägenheten vi bor i nu. Men de är lite svåra att ta med sig för antar att de går sönder och inte fäster så bra sen, så överlämnar dessa till Robin :) haha
Har vart och shoppat ännu mer grejer till nya lägenheten också.
Får ta kort när vi flyttat in och fått ordning på allt.

2 av Våra väggtexter nu!







Ska snart ut och gå, Har Mowgli här hemma så antar att han behöver ut och få lite luft han också.

10:e Mars

Har ju så lite att skriva nu förtiden så därför skriver jag inte, men kände att det va dags nu.
Börjar närma sig våran flytt, Längtar till att flytta men inte att packa ner allting och få dit dom sen plocka upp det.
Kan vara det jobbigaste, roligast är att få köpa nya saker och få inreda på nytt. ska bli skönt att ha ett till rum att inreda i nu och mycket mer utrymme. lägenheten vi ska flytta till är nästan dubbelt så stor som den vi har nu.
Nu ska jag och Andreas åka in och köpa lite nya möbler.




Den här bänken ska vi ha iallafall med dyna och 3 lådor, Ska stå i hallen
Har även köpt en stor vit spegel till hallen.
Älskar att köpa grejer till lägenheten, Har en del kvar att köpa! ;P

RSS 2.0