Think Twice!

Har fått hem barnvagnen, så håller på att sätta ihop den. Men det va inte bara så får nog vänta tills Andreas kommer hem. Skitfin va den iallafall, det är nu det börjar kännas att det är på riktigt.
Har även fått upp sakerna jag köpte igår. & sen ska Magnus få komma hit nån dag och hjälpa Andreas att  sätta upp tavlor och våran största väggtext. Deadline till på fredag eftersom min middag/fest är då.

Ska snart lägga mig & titta på top model, sen blir det sängen för min del, för imorgon ska jag upp väldigt tidigt.


 


Morsdag!

Grattis Mamma! Nästa år på morsdag är det även Grattis till mig!

Idag har jag varit i karlstad hela dagen tillsammans med Andreas. Hittade en hel del, men mest till lägenheten. Unnade mig inte en grej själv den här gången. Så ingen lyxfällan för mig inte.
Har även hunnit sovit middag nu, man blir trött av att springa runt där inne.
Nu ska jag hjälpa Andreas & sätta ihop allting. Har ju lovat er bilder men ni får härda ut lite till.



Två år & rökare!?

Hur sjukt är det inte? Jag har emot rök överhuvudtaget & jag skulle aldrig stoppa en cancerpinne i min mun.
När jag ser sånt här blir jag förbannad.
http://tv.expressen.se/nyheter/Utrikes/1.2002542/ardi-2-roker-40-cigaretter-om-dagen
Killen är dels överviktig, Han kan knappt gå själv & han är bara 2 år & röker?
Vad har han för föräldrar!? Omhänder ta han omedelbums.
Den lilla killen blir alltså hysterisk om han inte får 40 cigaretter om dagen. Hur stora lungor har en 2 åring undrar jag då? Hur svarta lär inte dom va snart?
Hans mamma gillar inte att han röker men kan inte göra så mycket eftersom han blir hysterisk enligt henne, Pappan ser inga problem med detta för han tycker att sin son ser hälsosam ut. Tycker ni han ser hälsosam ut?
Snälla doktorn visa denna pappan hur ett par hälsosamma lungor ser ut och en rökares lungor. jag lovar att det är stor skillnad.
Så vad tycker ni!? Hälsosam?






Förstår inte heller hur man kan röka när man är gravid? det är också för mig ett mysterium, välj vad du vill göra med ditt liv men utsätt inte någon annans.


När min unge föds så ska han inte få veta vad cigaretter är för än han kan se och upptäcka det själv, så tyvär Mamma & alla mina vänner som röker ni får inte vara i närheten av honom när ni har eran cancerpinne i munnen.
Min bebis ska leva hälsosamt så länge det går.
Inge dricka, inge godis & så tills den börjat upptäcka och utforska på egen hand. Jag tänker inte köpa med godis hem för att sedan proppa i min unge massa saker som är ohälsosamt när den är bebis!

Förlåt för det upprörda inlägget men jag blir riktigt arg på att såna får skaffa barn. Inför lag vilka som är kapabla till att ta hand om ett först och främst.. Hoppas socialen ingriper genast om dom upptäcker såna här saker.



& en sak till som är dagens nyhet. Slår ihjäl en tant och missahandlar hennes man och får bara 1 år & 10 månaders fängelse? hur sjukt är inte det!?



& en annan sak är att jag slutade skolan idag, Vet ni hur skönt det är? Vet ni hur glad jag är över min insatts i skolan? ne men nu vet ni. Så nu ska jag ta lite lov/semester innan jag börjar jobba igen!

betyg & invigning

Lektion & en fika med Sofia har jag hunnit med hittills. ska sova middag en stund nu!


Trodde aldrig jag skulle få så här bra betyg. hade satt min ribba på G. Men fick bättre i vissa kurser. Så ikväll förtjänar jag något fint på vita rum kanske? Invigning där ikväll tror jag. Ville även in till invigningen av Mediamarkt & elgiganten i örebro. Men alla jobbar ju nu när jag vill in.

Igår kollade jag på Marley and me igen, Och jag är 10 gånger mer känslig nu. Bölar till allting typ.
På tal om känslig verkar det vara fler som är det.




26/5-10

Idag mår jag mycket bättre. Har nyss varit i skolan & fått tillbaka mina arbeten i lindrande vård.
Ett starkt VG i kursen & jag är mycket nöjd!!

I´d rather be with you.

Får inte nog av Joshua Radin.

Nu har jag städat lite. städade igenom den sista kartongen som vi inte plockat upp än. Hittade massa små söta roliga saker. Dels fina brev som andreas alltid lämnade på bordet innan han gick till jobbet. Underbar kille va?
MEN Varför ligger jag här & är ledsen nu? Varför är jag arg & irriterad för? är det inte nu jag borde vara glad? Jag fick den kille jag alltid velat ha, Vi ska få en liten Mini Andreas i början på oktober. vi har en fin lägenhet med hyffsad ekonomi. Jag har ju allt jag nånsin önskat mig nu? så Varför ska jag känna så här? jag är upp över öronen kär & man kan nästan inte ha det bättre än vad vi har. Många säger att dem skulle vilja ha det som mig & Andreas för vi har det så bra ihop. & ja det har vi. Vi har det så sjukt bra. & jag är så himla tacksam att jag får vara så här lycklig. Det är helt underbart. Den känsla när man får vara så älskad är obeskrivlig.

Men just Idag, bara just idag. Känner jag mig så ledsen. & jag vet att det beror på stressen. jag slutar skolan på fredag & jag ska börja jobba igen. Jag hatar att känna denna stress. den gör mig så orolig och deppig. Varför kan jag inte glädjas åt det fina jag har & bara tänka på vilken underbar framtid jag och andreas har framför oss. Denna äckliga stress gör att jag får huvudvärk.
Hoppas Andreas kommer hem snart så han får mig på andra tankar. Jag orkar inte tänka på skolan & jobbet nu.

Var bara tvungen. Känner mig nog bättre om en halvtimma igen, brukar ju vara så..






Snart slut.

Igår lämnade jag in 5 arbeten i skolan. Igenom stressade arbeten så hoppas inte jag behöver kompletera något, jag vill bara bli godkänd, sen har det varit så mycket runt omkring på sistone så har inte riktigt hunnit med. Men på Fredag gör vi sista dagen. Tror jag?
Ska bli så skönt. sen fortsätter jag mina studier hösten 2011 & gör sista praktik delen så är jag klar som undersköterska sen.

Igår var jag inne i örebro igen. Hittade lite porslin. 8 tallrikar, dock inte de tallrikar jag ville ha. men de här dög gott & väl så länge, en fruktskål fick även följa med mig hem.

Idag kommer nog dagen gå åt att städa lite, plocka i skåpen så jag får plats med mina nya tallrikar. jag vill egentligen ha ett fint vitt vitrinskåp någonstans i lägenheten där jag kan ha fin glas och så. Får klura lite på det där. (vill inte att det ska se för trångt ut)

Tar en dusch först!






Härliga mysiga söndag!

Sov ut riktigt idag. Har även gjort klart 2½ skolarbeten.
Invigt vårat matsalsbord med en riktigt god middag.
Skulle ta en promenad i solen, men då började det regna, så vi skulle sätta oss på balkongen istället och bara titta på regnet & lyssna på åskan, men då sluta det regna och åska. Vädret är bra knepigt.
Så nu har vi diskat & plockat undan lite istället. ska snart mysa ner oss.

hade en bra dag igår tillsammans med Cissi & Emelie i örebro. Kom hem med lite smått & gott.
Åkte sedan till pappa där det bjöds på grillat. Spelade kubb gjorde vi också, sen åkte jag till Emelie där hon hade lite fest :)  Danke.


Myskväll.

hade en myskväll I kristinehamn igår. Blev bjuden på mat, väldigt smaskigt. Sen hyrde vi film & köpte godis.

Tänkte ta en myskväll idag med. Ska kolla på Dear John med Channing tatum, Antar att den går att titta på ;)
Samma regissör som the notebook tror jag, & det är ju ingen skitfilm direkt. Lite utav en kärleksflicka som jag är så antar jag att jag blir förälskad i denna film, men det märker vi ikväll.
Gillar alla kärleksfilmer typ My sisters keppers, a walk to remember, vinterviken, armageddon & the notebook m.m




Dear John trailer


Jobbigt va!?

När jag trodde jag nästan va klar med allt i skolan så ser jag att det är hur mycket som helst jag glömt, & jag kommer aldrig hinna klart med allt det innan nästa vecka..
är klar med bokrecensionen iallafall.

ikväll ska vi in till Johanna & Magnus. :)

Glass..

Ska gå ut & sätta mig på balkongen & äta isglass. Senare blir det fotboll.

Resultat..

har ingen bild, men är nöjd med resultatet. vart inte så mycket ljusare, är fortfarande mörk med lite ljusbruna/guldiga slingor. passa på att klippa mig & plocka ögonbrynen också.


Frisören!

Ska strax bege mig till frisören, färga håret lite ljusare. enda nackdelen är att jag vet inte om det kommer ta så bra på mitt hår nu, har kollat med flera som säger att det absolut inte är farligt att färga håret när man är gravid, men hormonerna gör att färgen inte tar lika lätt på håret. aja kommer väl vara orange hårig sen. skitsnyggt.
Ska passa på att plocka mina ögonbryn som jag inte gjort sen Thailand.
Aja får väl återkomma med resultat.

I veckan ska jag lägga upp bilderna på hur lägenheten blev, ska bara få upp allting på väggarna & vänta på mina nya väggtexter. känns riktigt skönt att kunna röra sig i en stor lägenhet. (Stor tjej, stor lägenhet) ;P





Dekorativt!

Hittade massa fint på dekorativt.se, skulle klicka hem 3 saker där ifrån sen när jag går in på kassan så är frakten högre än kostnaden på sakerna typ. så får nog vänta med att beställa tills jag hittat lite mer därifrån som jag vill ha så det lönar sig. Sen ska jag vänta tills jag fyller år & önska mig massa fint då istället :)


På tal om när jag fyller år, har ju planerat in en middag/fest här inom kort, så vilken helg passar mina vänner bäst? & ja du är bjuden, & du med, sen du också. & självklart får ni ta med nån vän, bror, bekant eller vad ni nu kallar det. :) Helst en helg innan 14 Juni :)


& min bror kan vara guldvärd efter att ha köpt lösvikt av filidutter åt mig. Danke!

Kläder

Kollar igenom lite kläder på internet. Lite frustrerande är det när man kollar runt & hittar jätte mycket fina kläder. Men som sagt är det inte lika lätt nu. Köpte kläder minst 2-4 ggr i månaden förut, nu gör jag aldrig det längre. Jag vill inte bli fet. längtar redan tills jag får beställa normala kläder i min normala storlek.
Men sånt här får man leva med & jag är gladare än nånsin.

Va i örebro igår & hittade lite saker till lägenheten, 2 vasar, blommor, bordstabletter,
sen ett linne, ett par tofflor & hårspray, så kom inte hem tomhänt iallafall.
Idag vet jag inte vad det blir riktigt, ska ta med mig min sambo ut på en promenad nu sen får jag se vad jag hittar på.


internet shoppa.

2 nya väggtexter fick det bli, & lite annat smått & gott! :)
Får hoppas jag får hem det snart så jag kan börja sätta upp allt på väggarna & få iordning här så jag kan ha min födelsemiddag/fest här hemma :)



Hänger inte riktigt med!?

Hade tydligen lektion idag ändå, fast jag va så inställd på att vi inte hade någon på förmiddag, aja den missa jag iallafall, har ju studiebesök i eftermiddag på skagerstrands. Har jag rätt om det då!? fan vad ofokuserad jag är nu,
Är det den lille krabaten som gör mig såhär? Kan man skylla på han? Eller har jag mig själv att skylla?
Jag vet o fan alltså, ska bli skönt att jobba imorgon kväll & va ledig hela helgen.

Äta lite kanske!



Vilken Känsla..

Känner mig inte alls redo för att gå & göra tenta idag. Inte ett dugg påläst. Tur jag slutar snart.
inte så kul för er att läsa om min utbildning hela tiden & hur jobbigt det är, men det är det enda som händer i mitt liv just nu. (Nästan) men 4:e juni så kommer ni inte läsa något mer om det, jag lovar.


Nu sparkas det & har sig  :)

Ska gå & äta lite frukost nu!


Väggtext!

Kul att min väggtext för flera hundra gick sönder..
sånt blir man hysterisk på.


Förövrigt va Lady gaga grym igår..

Måndag!

Helgen har varit bra, i Fredags va vi hos fredrik som styrde fest, trevligt folk som man inte sett på år och dar. så även fast jag va nykter så hade jag roligt, får tacka mina flickor för det!
i lördags va jag hemma själv med godispåsen, medans Andreas va ute! :)
och igår firade vi Magnus som fyllde 23 år..

Idag har jag varit i skolan, och det känns nu att paniken börjar komma över att det snart är sommarlov och allting måste vara klart! Hur ska jag hinna med det? får riktig ångest av att jag har så mycket kvar att göra? När ska jag ha tid att ta igen det?
Jag har annat att tänka på just nu. jag håller även på med körkortet som jag mer än gärna vill ha..
Men det kommer sluta med att när jag gör tenta i skolan så skriver jag körkortsregler istället för vård saker för så mycket är det just nu.. Jag orkar verkligen inte mer snart. har även tagit på mig jobb över hela sommaren, så något lov blir det inte. ska försöka klämma in en utlandsresa i början på juni iallafall.. behöver lite ledigt nu annars blir jag väl snart utbränd.

Imorgon är en stor dag också. Ska kolla om det finns någonting där? who knows?

Har ett fullspäckat schema denna vecka.. idag var det skola, imorgon är det körskolan m.m, onsdag är det skola, torsdag är det körskola, & Fredag ska vi till stockholm..







Just ja verkar som alla jag varit i närheten av har fått ont i halsen, förlåt för det :)




RSS 2.0