Speechless.

Allt är inte riktigt som det ska. Antar att det tar hårt på mig just nu!

Ska iallafall iväg & jobba nu.

Midsommar!

Har haft en kanon vecka när jag varit ledig. Träffat vänner, varit på bio, myst. varit till örebro (fick jätte fina bebiskläder av Mamma)
har dock bara hunnit med att solat 1 dag & tänkte att idag har jag all tid i världen att ligga och pressa på dagen. Tur att jag alltid har tid när det knappt är nån sol & det är jätte kallt ute.

Idag har vi lite beslutsångest & egentligen massa att göra. först till strömtorp en sväng, sen ska vi hem & äta hos familjen med ett riktigt midsommarbord. Sill & potatis. haha ja klart det kommer stå på bordet men det väljer jag bort. Så istället får jag & Andreas grillat.
Efter det ska vi titta förbi hos lite vänner.






Look at your self!



Its a lie to think that your not good enough




Vilken förebild! helt sjukt vilken kille.
förstår inte hur han kan vara så posetiv. Jag vet så många gnällspikar som gnäller över minsta lilla. (inkluderar mig själv) Men helt ärligt, om han kan klara allt det där, om han kan göra så mycket saker. då kan nog människor med 2 ben och 2 armar göra det med. Att kämpa och inte ge upp. han får varenda unge i videon att tänka om.
Denna video berörde mig och säkert 1000 andra.
en stark kille, som aldrig har gett upp! Det kallar jag viljestark!

Jag trivs med tillvaron!

Nu är jag tillbaka, utan funderingar.
Tack för alla härliga kommentarer.

Jag trivs oerhört bra med tillvaron så hoppas mitt tidigare inlägg inte fick er att tro att jag är deprimerad eller något. fick många fina sms & kommentarer. Men jag lovar att jag är så otroligt lycklig. Men vissa dagar så spökar mina hormoner mer än vanligt och man blir supernervös & får för sig konstiga saker.
Jag hatar att klaga, Jag är en glad & posetiv tjej men ibland måste jag med få ur mig mina känslor.
Vissa dagar har man skitdagar andra dagar är man lyckligast i världen. Men så är det väl för de flesta? Gravid som inte så har alla nångång dåliga dagar!

Jag längtar så otroligt mycket tills Emilio tittar ut. Hur kommer han se ut? Vem är han lik? Är han frisk?
Älskar att fantisera om hur vårat liv kommer att se ut tillsammans med våran Emilio.
Jag älskar hur Andreas lägger sin hand på min mage för att sedan skratta när han känner sparkarna. Det är en uppenbarligen en fotbollskille där inne!




Fundersam.

Nu har många frågor & funderingar ploppat upp i mitt huvud. så lika bra jag skriver ner det så kanske nån vettig människa kan säga om jag har rätt eller fel?

Självklart handlar det om mig & mitt liv i magen. Min blogg har ju kommit på en så pass vuxen nivå att det bara skrivs om min graviditet nu för tiden, men det verkar vara det som intresserar folk för antalet läsare har 3 dubblats.
Så hoppas nån smart av alla läsare kan besvara mina frågor & funderingar.

Jo fundering 1 lyder:
Jag har alltid drömt om att bli gravid, & bli en tidig mamma.
Nu när jag är ganska tidigt ute så funderar man på om det ibland är för tidigt? även om jag förr kunde säga att jag ville ha barn när jag va 18 år typ? Men ni unga mödrar säger att det är det bästa som hänt er och att ni inte ångrar nånting. Antar att jag inte heller kommer ångra nånting, det här är ju nånting jag längtat länge efter & nu har jag den perfekta mannen i mitt liv att dela denna glädjen med. Men då tänkte jag så här. Många anser att man är för ung för att skaffa barn vid 22 års åldern. Men är det inte så att alla blir vuxna olika fort och vet när man är redo att kunna sätta ett till liv till världen? Att alla är olika & ser livet på olika nivåer? Det finns människor som är 30 och inte vill ha barn och det är väl också helt okej eller? alla har ju levt olika liv innan de sätter ett liv till världen. Jag personligen tycker att jag fått göra allt jag vill innan, jag har levt livet som säsongare utomlands, varit bartender,reseledare & sett världen mer än många andra vilket var väldigt viktigt för mig att hinna med innan en bebis kom. Jag har snart en färdig utbildning & jag har just nu jobb. min sambo har också allt som behövs, fast jobb & körkort. Är man redo då? Mina känslor säger att jag inte är redo nu, men jag vet (jag är smart) att man blir inte redo för än man sitter där med sin underbara varelse i sitt knä. det är när man har en bebis i sin famn man är redo? Jag kan också känna att har man barn nu är inte livet slut efteråt, jag menar man går inte i graven när man är 40 år! Jag tror nu att jag & andreas kan njuta av livet då med. När barnet är 20 är jag och andreas 41 & 42, då kommer våra barn antagligen vilja åka utomlands med kompisar & umgås med dem, och då har jag och andreas all tid i världen till att koppla av och kunna resa bara vi.
har jag rätt eller fel?

Fundering 2 är:
Jag har alltid sett gravida människor & sagt att det är så oerhört vackert. Jag har alltid sagt att jag längtar tills jag blir gravid för det är så fint med en kula på magen & kunna visa världen att man ska bli en stolt mamma.
Nu är det så här att när jag går upp på morgonen och ser mig i spegeln så ser jag en stor tjock, äcklig, fet tjej där!? Va är det jag? Nåja jag vet att mitt utseende har förändrats och jag är inte ett dugg vacker.
Går vidare till garderoben och ska välja kläder, men vafan jag har inga kläder? jag ser ut som en blåval i allt jag äger, blir oftast så att man tar på sig ett tält för att kunna dölja sin feta mage. jag älskade kläder förut, jag älskade att shoppa. Men det kan jag glömma nu, varje gång jag provar något så mår jag dåligt för jag är fet & ful. man får en tröstande komplimang från min älskling som säger "Men Camilla, du är ju gravid & du ska vara fet & go" men vafan säger jag ta på dig den här magen själv då och gå in i provhytten så får du se hur det känns. Hur som helst när man själv är gravid är man inte ett dugg vacker. nån som håller med mig om det?
rätt eller fel??

fundering 3:
Har nu kommit till stadiet där allting är jobbigt. Halsbränna, kramp i vaderna, kramp i magen. orkeslös. tung? Magen tar i knäna när man knyter skorna.  Jag är trots allt bara i månad 7 snart & jag vet att allting kommer bli värre. Nån som kan vara tröstande och säga att allt det här är värt det?

Ett väldigt långt inlägg men vore tacksam för svar för jag är bitter.

All inclusive.

Vore inte sitta fel. har spanat in en resa med avfärd imorgon.
Nån som vill med ?;P

Har inte suttit vid datorn något på grund av att jag jobbat 2 heldagar. 10:45-21:15
har inte sett röken av solen. & nu när jag är ledig är det skitväder så inte konstigt man vill ta en resa nu när jag är ledig i en vecka.

Igår när jag kom hem hade jag fått ett paket på posten. Öppna paketet & det va en skitfin väggtext som jag fick av Marie. Fan vilken klippa hon är. Tack Marie! texten passa in hos oss perfekt nu när vi ska ha tillökning, får ta kort på den så fort den kommer upp på väggen :D

Jag Har underbara vänner!

Örebro!

Har spenderat dagen i örebro med Andreas, Tina & Daniel.
Hittade en hel del, Spjälsäng, skötbord, vitrinskåp, & lite smått & gott!
Börjar bli mer & mer nervös när jag köper saker som skötbord & spjälsäng. Allt känns mer verkligt & det är helt otroligt att vi ska bli föräldrar! Jag är i månad 6 redan, kan inte fatta vart tiden tog vägen, tyckte nyss det va December/januari och jag & Andreas levde livet i Thailand.
Men nu är det inte lång tid kvar tills vårat mirakel kommer!

Underbar födelsedag!

Tack för alla gratulationer.

Hade en supermysig dag igår tillsammans med Andreas. vakna upp, fick frukost & mitt första paket. i det lilla paketet låg en ring som jag viljat haft väldigt länge. En bredare, tjockare silverring med en text på.
Så nu kan man säga att vi är förlovade 2 gånger, eller bara förnyat.
Skitfin var den iallafall.
Andreas åkte iväg till jobbet en stund, så fick jag besök av Andreas mormor & morfar en kort stund.
sen kom andreas hem och vi åkte in till örebro och jag fick shoppa lite. sen avslutades kvällen med fin middag på jensens!
Skulle ha gått på bio också men min mage orkade inte det. Så bio får det bli nån annan dag!
Men Jessica & Magnus kom förbi en stund på kvällen iallafall.

Helgen blir det fullt upp. Idag ska jag ner till Emelie en stund. & imorgon ska Mamma & Pappa gratta mig. sen kan det eventuellt bli bio då istället.
Fyfan vad detaljerad jag va nu. ändå när jag läser andras bloggar tycker jag det kan va tråkigt med väldigt detaljerade bloggar, nu råkade min bli så, förlåt läsare, bilder kommer i helgen :)

9:e Juni

Hade en helmysig dag igår. Marie va på besök i sverige så va inne i karlskoga & tog en fika med henne på som hemma. Efter ett tag kom mamma in till karlskoga så vi åkte ner till mc donalds & köpte glass. Strosade lite i affärer också, & vet ni jag har köpt mina första mamma byxor. haha lite skumt, men de va hur sköna som helst. Tack Mamma. Köpte lite jordgubbar också som jag, magnus & andreas tryckte i oss när jag kom hem. Åkte hem till svärföräldrarna för att kolla upp internet alternativ, vårat krånglar ju så. Så vi vill ha ett nytt.
Sen skicka Lina & sa att hon va hemma och ville ut och gå, så vi tog oss en promenad.
Hur mysigt som helst. Älskar att träffa mina vänner som jag inte sett på evigheter. De tyckte även att det syndes på magen nu, och det kan jag tala om att det gör det. Så nu vet jag vad ni vill se för bilder här på bloggen. & det kanske dyker upp snart vem vet ;D

Ska snart in till karlskoga igen för en körlektion. men den börjar inte för än 2 och jag har bara skjuts vid 12. nån som vill göra mig sällskap?

Imorgon är min dag också. 22 år, börjar bli med åren nu. tyckte inte det va längesen jag va 15. & Nu är jag 22 år & ska bli mamma. det ni!

Tack!

Tack mina vänner för en trevlig helg & de fina presenterna.


Lite bilder från nya lyan. (Vardagsrummet)







Vardagsrummet & skymtar av (barnrummet) & hallen.



& en barnvänlig trädgård!



Våran bil måste få vara med också. Andreas stolthet! :)







Äntligen bjöd jag på lite bilder i den här tråkiga bloggen. ska försöka göra den roligare.

Fredag..

Skulle egentligen på klassfest idag, men vart inställt för min del, brännboll & alkohol fungerar inge bra för min kropp just nu. så istället ska jag ha min födelsedagsmiddag/fest idag.
Ska ut & lägga mig och sola nu innan jag fortsätter här inne :)

Ses ikväll mina fina vänner!

Little black dresser!

Hur sjukt söt är inte den här byrån? Jag vill ha!
Kostar!?








Texter & Tavlor

har fått upp saker på väggarna nu. Eller Magnus & Andreas har fått upp dom och jag kollar så det sitter rakt och rätt höjd!

Har hunnit med mycket idag, varit till örebro med Jenna, varit med Andreas i kristinehamn när han tatuera sig, varit och fikat i strömtorp & dolat här hemma.
Så nu är jag helt slut så blir att sova tidigt ikväll så jag vaknar tidigt och kan sola med Cissi!








en av texterna. har 3 till & fler vill jag ha :)

RSS 2.0